Om Os

Vi er en Dansk forhandler af arbejdsbeklædning, personligt sikkerhedsudstyr og skærende værktøj til virksomheder. Uanset hvilket erhverv du beskæftiger dig i, om det er murermester, gør-det-selv-mand eller noget tredje, så har vi, ligesom dig, et ønske om at man har de rigtige værktøjer af kvalitet og beklædning der er sikkert.  

Du som kunde er i centrum og det er vigtig at du som kunde er tilfreds, det er det vi lever af. Vi guider dig og hjælper dig med at finde lige dit behov og laver den bedste løsning til netop din virksomhed – Vi sørger for at du at du er klædt rigtigt på, hver dag, året rundt. 

Hvem er vi? – Vi er ligesom dig!

Vi har mere end 10 års erfaring i at klæde vores kunder ordentlig og rigtigt på. Hos os har alle medarbejdere fokus på at give kunden en god og kvalitetssikker behandling, så alle parter kan føle sig tilfredse i købet og handlen. Selvom vi er en webshop, så er vi rigtige mennesker bag skærmen og vi står klar til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores webshop og vores dygtige medarbejdere hjælper dig igennem hele processen så du trygt kan handle igennem os. Dette gør vi ved personlig rådgivning. Vi forstår nemlig at sikkerhedsudstyr er et af de vigtigste, hvis ikke det vigtigste redskab, når man vælger at handle ved os. Derfor forstår vi forudsætningen for det produkt i skal bruge og at de yder den beskyttelse som det skal og ikke giver en falsk tryghed. Det er vores mission, vi er ligesom dig!

Vi har så meget erfaring, at vi selv producere, og udvælger ned til den mindste sytråd hvordan at det skal laves. 

Står du og skal bruge noget specielt som du ikke kan finde hos os, er der stor sandsynlighed for at vi kan skaffe det til dig.